Boekhouding

  • Vaste tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Boekhouding op maat
  • Afspraak = Afspraak

Hulp bij de boekhouding van uw onderneming

Zoekt u hulp bij uw boekhouding? Dan bent u bij Abaplus aan het juiste adres. Wij nemen graag uw boekhouding uit handen, zodat u zich weer kunt focussen op uw onderneming. Wij verschaffen u actueel inzicht door het up-to-date houden van uw cijfers. Bovendien bieden wij dit aan tegen een concurrerende prijs. Wij verzorgen de boekhouding voor starter, zzp’er, eenmanszaak, vof, bv, stichting en maatschap. Abaplus helpt u verder.

Focus op online boekhouding

Bij Abaplus ligt de focus op een efficiënte, inzichtelijke verwerking van uw boekhouding. U voldoet hiermee gelijk aan de bewaarplicht voor de belastingdienst. Met online boekhouden wordt uw administratie goed, snel en makkelijk verwerkt. Papier wordt steeds meer overbodig. Met online boekhouden heeft u actueel inzicht in uw cijfers. Samen met u kijken we welke werkwijze het beste bij u past, en wij verzorgen de implementatie hiervan. Op deze manier heeft u altijd inzicht en betaalt u nooit te veel voor uw boekhouding.

online boekhouding bij Abaplus

Advies nodig bij uw boekhouding?

Abaplus: uw persoonlijke, flexibele en duidelijke boekhouder

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Zo kunt u met al uw vragen over uw boekhouding bij ons terecht.  Bovendien kunt u bij ons duidelijkheid verwachten. Duidelijkheid over wat u betaalt voor onze diensten. Duidelijkheid over het op tijd gereed hebben van uw belastingaangiften en jaarrekening. En duidelijkheid over aan wie u uw vragen kunt stellen. Abaplus levert hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. No nonsens en transparant. Wij bieden:

  • Aantrekkelijke vaste tarieven
  • Efficiënte online administratie
  • Werkwijze afgestemd op uw wensen
  • Flexibel op afspraak
  • Up-to-date kennis van de fiscale regelgeving
  • Afspraak is afspraak

boekhouding uitbesteden abaplus

Werkgebied boekhouding

Abaplus is actief als boekhouder voor bedrijven en particulieren in onder andere: Bathmen, Borculo, Delden, Enter, Goor, Holten, Laren, Lochem, Markelo, Rijssen en omstreken.

Vraag direct een offerte aan

Wat zijn de tarieven? Doordat wij altijd een maatwerk plan leveren zijn de tarieven afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Bel of mail direct voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw boekhouding. U belt ons via 06 19200638, kan ons een e-mail sturen naar info@abaplus of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag verder. Wilt u ook liever bezig zijn met uw onderneming dan met uw administratie? Bel dan het administratiekantoor Abaplus.